torstai 24. syyskuuta 2009

Lisäaineet osa 2: Natriumglutamaatti

Jättäkää hyvät ihmiset ne, E620 (glutamiinihappo), E621 (natriumglutamaatti), E622 (kaliumglutamaatti), E623 (kalsiumglutamaatti), E624 (ammoniumglutamaatti) ja E625 (magnesiumdiglutamaatti), arominvahvenne, msg, tai millä nimellä ikinä valmistajat merkkaakaan kyseisen moskan (roska)tuotteisiinsa, sinne kaupan hyllylle!

HYVIÄ ARTIKKELITA AIHEESTA:

Lihottaako ruokaan lisätty natriumglutamaatti? (lääkärilehti)

Ruuan lisäaine voi lihottaa (mediuutiset)

E621 on pian kielletty aine (yle)

E621 - maukas lihottaja (Christer Sundqvist)

1 kommentti:

  1. e620 on yks 20 aminohaposta, joista kehon kaikki proteiinit koostuu. e-koodi ei aina oo sama kun myrkky :)ota selvää ennenkun kerrot ihmisille mitä niiden pitää tehdä. Itse voit toki syödä just niinkun haluat.

    VastaaPoista